Следва

We love: мистична Кая за Loewe

Най-най от Golden Globes 2020: най-ЧЕРНИТЕ рокли

Да спазиш Black Tie буквално.

All fashion преди 4 години

Ако някой не е напълно сигурен, че черното е най-ефектният цвят, го каним на черно кафе в офиса, готови за самоотвержен спор. Дълбок, страстен, обещаващ и много щедър на интерпретации, черният цвят е бил, е и ще остане най-доброто решение за вечерно облекло, заключ.

Съвсем в контекста, множество холивудски звезди избраха именно черното за появата си на червената постелка на 77-ите награди Златен Глобус по-миналата вечер в Бевърли Хилс.

На церемонията по връчването на премиите в черно пристигнаха, и съответно НЕ влязоха в "черния ни списък" за кофти стилови попадения следните красавици: Уини Харлоу, Дженифър Анистън, Маргарет Куали, Руни Мара. В общи линии, звезди от всякакъв калибър и категория.


Уини Харлоу

Показателно е, че почти всички "дами-пика" на вечерта бяха избрали черни рокли с апликации от пайети и кристали или пък бяха допълнили черните си тоалети с едри бляскави акценти. В случая с Джен Анистън това са едри диамантени бижута, докато при строгата, но артистична Руни Мара, стегната в дантелена рокля с бюстие, бляскавият момент се е получил чрез аксесоара за коса.

Ако сте имали дотук известни очаквания, че кристалните акценти ще преминат най-сетне в заслужен отпуск, върволицата от звезди, украсена именно с тях, необратимо ще ви накара да оставите всяка надежда. Но пък черното си е черно, а на него блясък му отива!


Маргарет Куали


Рейчъл Вайс


Кери Уошингтън


Наоми Уотс

More All fashion