Следва

Най-доброто от street style-а на Мъжката модна седмица в Лондон

Start Shopping NOW: you rock a shapeless CARDIGAN, honey - или 30!

START SHOPPING NOW

Shopping преди 4 години

Жилетката е главен герой в тазседмичния ни Trend Report, припомняме десетките страхотни стрийт стайл примера ТУК, като смятаме темата за неизчерпаем източник на вдъхновение, особено през настоящите така студени януарски дни. Затова и задълбочаваме по темата, наемайки се със задачата да открием Идеалната. Идеална по кройка, спрямо различните изисквания, от мека прежда, кашмир дори, розова, синя, или жълта, или пък в пълен контраст - спокойно неутрална в бежово, сиво или черно.

Точно 30 на брой попадат в прецизната ни селекция в галерията горе, от дизайнерски много намалени находки до хай стрийт такива, задоволително доближаващи се до високо поставената летва от имената на McQueen, Chloe и Theory.

Плетивата, подобно на останалите претенциозни тъкани, идват със своите завишени изисквания по отношение на грижа. На помощ обаче се отзовава Perwoll Wool & Delicates Advanced със специално разработена формула, която запазва гладкостта на влакната, за да не бъде компрометиран прекрасният им вид и на бъдат възможно най-нежни на допир. Меки и красиви задълго, плетивата са в безупречен вид, а технологията обещава следното - изглажда влакната, предотвратява мъха и възлите и поддържа формата на фините и деликатните тъкани.

More Shopping