Следва

Дневен ХОРОСКОП - 9.1.2020

Клои Севини ще става мама за първи път на 45

BABY ON BOARD!

Celebrities преди 4 години

Клои Севини потвърди слуховете за бременността си - 45-годишната актриса ще е мама за първи път. Първите подозрения у журналистите се появиха още през декември, когато Севини се появи на наградите Gotham Independent Film Awards в Ню Йорк. Поклонник на дръзкото обличане и мини роклите по принцип, в този конкретен случай тя бе избрала съвсем свободна рокля, като от някои позиции се забелязваше закръглено коремче.


Who is she? 10 любими факта за Клои Севини


Припомняме, че преди няколко години Севини твърдеше, че раждането на деца не влиза в плановете й, само че новият роман в живота й, с галериста Синиша Макович, очевидно е променил плановете на актрисата. Доколкото можем да пресметнем, в момента русокосата красавица е в петия месец на бременността.

Стискаме палци!

More Celebrities

"Не ми харесва да съм кльощава": Сара Джесика Паркър за няколко заветни килограма повече

Celebrities преди 1 ден

Чуваме как Сара Джесика Паркър казва в подкаста Glad We Have This Chat, че не харесва, че е толкова слаба, въпреки факта, че много хора й завиждат за това, и добавя, че би искала да наддаде на тегло, но не може, и се заслушваме с още повече старание.   

Гаражните разпродажби на звездите и кои от тях са в ход

Celebrities преди 2 дни

Гаражната разпродажба на Chloë Sevigny беше определена като "разпродажбата на века" миналата година, сега е ред на Courtney Love: все повече и повече известни хора препродават своите емблематични артикули, като организират ad hoc пазари.