Следва

Дневен ХОРОСКОП - 9.1.2020

Клои Севини ще става мама за първи път на 45

BABY ON BOARD!

Celebrities преди 4 години

Клои Севини потвърди слуховете за бременността си - 45-годишната актриса ще е мама за първи път. Първите подозрения у журналистите се появиха още през декември, когато Севини се появи на наградите Gotham Independent Film Awards в Ню Йорк. Поклонник на дръзкото обличане и мини роклите по принцип, в този конкретен случай тя бе избрала съвсем свободна рокля, като от някои позиции се забелязваше закръглено коремче.


Who is she? 10 любими факта за Клои Севини


Припомняме, че преди няколко години Севини твърдеше, че раждането на деца не влиза в плановете й, само че новият роман в живота й, с галериста Синиша Макович, очевидно е променил плановете на актрисата. Доколкото можем да пресметнем, в момента русокосата красавица е в петия месец на бременността.

Стискаме палци!

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.