Следва

Адел на Карибите, отслабнала до неузнаваемост

Хари и Меган се "отказват" от кралските си задължения - от Двореца отговарят, че е "прекалено сложно"

Relationship status: it's complicated

Celebrities преди 4 години

Не си бяхме говорили за така наречените "новогодишни резолюции", но херцозите на Съсекс дадоха тон - само 8 дни в новата година, а Меган и Хари вече са си поставили немалко доста смели цели с основен мотив: НЕЗАВИСИМОСТ. Не стига това, но и ги обявяват пред целия свят, за да имат свидетели - нещо като облог между приятели: "следи дали ще изпълня своето обещание, а аз ще следя за твоето". От Двореца казват, че е сложно, но кога ли не е било... Хващаме лист и химикал и започваме да нахвърляме и своите "new year resolutions", започвайте и вие - обявяваме ги утре!

А иначе: 

Късно снощи принц Хари и Меган Маркъл, обявиха в Инстаграм акаунта си, че искат да се разграничат от ролята си в британското Кралско семейство и планират да работят по това да станат "финансово независими".


Меган Маркъл, момиче на късмета - не на Къци, а на Дядо Коледа


"След много месеци на размисъл, тази година решихме да направим промяна, като започнем да изграждаме нова прогресивна роля в рамките на тази институция. Възнамеряваме да се оттеглим като 'старши' членове на Кралското семейство и да работим, за да бъдем финансово независими, като същевременно продължаваме да подкрепяме изцяло Нейно Величество Кралицата. Именно с вашето насърчение, особено през последните няколко години, се чувстваме готови да предприемем тази стъпка. Сега планираме да балансираме времето си между Обединеното кралство и Северна Америка, като продължаваме да изпълняваме задължението си към кралицата, страната и нашите патронажи. Този географски баланс ще ни даде възможност да отгледаме сина си с признателност към кралските традиции, в които се роди, като същевременно ще предоставим на семейството ни необходимото пространство да се съсредоточи върху следващата глава, включително старта на новата ни благотворителна дейност. С нетърпение очакваме да споделим с вас пълните подробности за тази вълнуваща стъпка, тъй като продължаваме да си сътрудничим с Нейно Величество, принцът на Уелс, херцогът на Кеймбридж и всички заинтересовани страни. Дотогава, моля, приемете нашите най-дълбоки благодарности за вашата постоянна подкрепа", гласи съобщението.

Хари и Меган не са се консултирали с никой от останалите членове на Кралското семейство по вземането на това решение, съобщават от CNN, което, според същото изданието, ще доведе до дълбоко разочарование у близките им.

В изказване, публикувано само часове след въпросния Инстаграм пост, от Бъкингамския дворец изказват, че ситуацията е сложна:

"Разговорите с Херцога и Херцогинята са на все още много ранен етап от развитието си. Разбираме желанието им за различен подход и път в живота, но това са сложни въпроси, чието случване ще отнеме време."

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 19 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 15 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.