Следва

Адел на Карибите, отслабнала до неузнаваемост

Хари и Меган се "отказват" от кралските си задължения - от Двореца отговарят, че е "прекалено сложно"

Relationship status: it's complicated

Celebrities преди 4 години

Не си бяхме говорили за така наречените "новогодишни резолюции", но херцозите на Съсекс дадоха тон - само 8 дни в новата година, а Меган и Хари вече са си поставили немалко доста смели цели с основен мотив: НЕЗАВИСИМОСТ. Не стига това, но и ги обявяват пред целия свят, за да имат свидетели - нещо като облог между приятели: "следи дали ще изпълня своето обещание, а аз ще следя за твоето". От Двореца казват, че е сложно, но кога ли не е било... Хващаме лист и химикал и започваме да нахвърляме и своите "new year resolutions", започвайте и вие - обявяваме ги утре!

А иначе: 

Късно снощи принц Хари и Меган Маркъл, обявиха в Инстаграм акаунта си, че искат да се разграничат от ролята си в британското Кралско семейство и планират да работят по това да станат "финансово независими".


Меган Маркъл, момиче на късмета - не на Къци, а на Дядо Коледа


"След много месеци на размисъл, тази година решихме да направим промяна, като започнем да изграждаме нова прогресивна роля в рамките на тази институция. Възнамеряваме да се оттеглим като 'старши' членове на Кралското семейство и да работим, за да бъдем финансово независими, като същевременно продължаваме да подкрепяме изцяло Нейно Величество Кралицата. Именно с вашето насърчение, особено през последните няколко години, се чувстваме готови да предприемем тази стъпка. Сега планираме да балансираме времето си между Обединеното кралство и Северна Америка, като продължаваме да изпълняваме задължението си към кралицата, страната и нашите патронажи. Този географски баланс ще ни даде възможност да отгледаме сина си с признателност към кралските традиции, в които се роди, като същевременно ще предоставим на семейството ни необходимото пространство да се съсредоточи върху следващата глава, включително старта на новата ни благотворителна дейност. С нетърпение очакваме да споделим с вас пълните подробности за тази вълнуваща стъпка, тъй като продължаваме да си сътрудничим с Нейно Величество, принцът на Уелс, херцогът на Кеймбридж и всички заинтересовани страни. Дотогава, моля, приемете нашите най-дълбоки благодарности за вашата постоянна подкрепа", гласи съобщението.

Хари и Меган не са се консултирали с никой от останалите членове на Кралското семейство по вземането на това решение, съобщават от CNN, което, според същото изданието, ще доведе до дълбоко разочарование у близките им.

В изказване, публикувано само часове след въпросния Инстаграм пост, от Бъкингамския дворец изказват, че ситуацията е сложна:

"Разговорите с Херцога и Херцогинята са на все още много ранен етап от развитието си. Разбираме желанието им за различен подход и път в живота, но това са сложни въпроси, чието случване ще отнеме време."

More Celebrities

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

Celebrities преди 23 часа

На 17 април Вики Бекъм отпразнува юбилея със семейството си, но реши да не се ограничава до това и организира парти в частния клуб Осуалд ​​в Лондон, където покани куп звездни приятели.  

Салма, Франсоа-Анри и Матилд Пино - пайети и нежност на модния Олимп

Celebrities преди 19 часа

Салма Хайек, супер сексапилна, милиардерът и нейн съпруг Франсоа-Анри Пино, и доведената дъщеря, красивата Матилд, присъстваха на гала вечеря в рамките на 60-ото Биенале на съвременното изкуство във Венеция.