Кой как избра да се рекламира: Ашли Греъм, бременна и по бански

Кой как избра да се рекламира: Ашли Греъм, бременна и по бански

#SwimsuitsForAll

32-годишният модел показа коремчето си в рекламна кампания към петата колекция, плод на дългогодишното й сътрудничество с бранда Swimsuits For All.

Това е първа бременност за Ашли и бъдещата мама държи феновете й да са в течение с всичко, случващо се на една жена в модната индустрия, която е решила да работи по време на бременността си. Греъм редовно дава гласност на темата за красотата във всичките й форми и проявления; защитава идеята за широка приемственост и отказва да бъде поставяна в рамки или както е в модната индустрия - размери.

Ето защо заснемането на подобна кампания е поредна голяма крачка не само за Ашли, партньорите й в лицето на Swimsuits For All и всички последователи на техните послания, а и за цялата индустрия.

"Заснемането на кампанията за Swimsuits For All по време на бременността ми даде толкова много сили и вдъхновение", разказва моделът пред BAZAAR.com. "Честна съм през цялото време и винаги споделям чувствата си относно промените в тялото ми с последователите си, а тази сесия за петата ни колекция заедно с Swimsuits For All ми върна самочувствието и затвърди това, което винаги съм знаела - коремчетата са красиви! Трябва да обичаме телата си по време на всички фази, през които минаваме в този живот."

"Бременността изгради у мен едно изцяло ново ниво на признателност и любов към тялото ми, а да направя тази колекция беше неповторим шанс и възможност. Надявам се кампанията да напомня на всички жени, че са секси и трябва да обичат телата си."

Колекцията се състои от 11 части, продава се на цени под 150 долара и се предлага в широка гама от размери - откриваме я ТУК.

Коментари: 1

Реалист (2020/01/09 / 20:40)
Че тя тази винаги си изглежда като бременна...

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.