Следва

Дневен ХОРОСКОП - 10.1.2020

Dibla Design Awards: Победители обществен интериор

Запознайте се с наградените в една от най-предизвикателните категории на Dibla Design Awards

All About Life преди 4 години

Основна мисия на националното съревнование Dibla Design Awards е да отразява и въплъщава развитието на българския интериорен дизайн, както и да предоставя достойна сцена на най-добрите родни проекти.



Тази година раздел "Обществен интериор" отново привлече огромно внимание от страна на участници и публика. За четвърта поредна година "Дибла" доказва, че творците в страната ни не отстъпват по нищо на колегите си от международната гилдия. По време на Церемонията по награждаването на най-добрите проекти за 2019 г., номинираните интериори от раздел "Обществен интериор" успяха да накарат публиката, наброяваща над 800 човека – представители на деловия елит у нас, на най-влиятелните фирми, обслужващи бранша, на популярни медии, както и водещи дизайнери, да притаи дъх и да притихне в трепетно очакване на победителите. Тази година всички участници можеха да премерят сили в общо пет категории обществени интериори - "Хотел", "Ресторант", "Бар&динър", "Офис/работна среда" и "Магазин/изложбена площ".

Общественият интериор винаги е поставял двойно предизвикателство пред дизайнера - резултатът трябва не само да отговаря на актуалните тенденции и да прилага най-новите технологии, но и да привлича клиентите, интригувайки ги с уникалността си и отличителните си елементи. Наградените с Dibla Design Awards проекти носят допълнителен престиж и популярност на автора си и привличат интереса на клиентите към самия обществен обект, поставяйки го пред конкурентните му.

А ето и победителите, успели заслужено да извоюват първото място:

* категория "Хотел"
– Мими Фъркова, арх. Борислава Манолова, арх. Христо Тритаков
* категория "Ресторант" – Code Rouge
* категория "Бар & динър" – KUKADESIGN
* категория "Офис/работна среда" – ARXITEK
* категория "Магазин/изложбена площ" – studiopiperov/арх.Юлиян Пиперов

КАТЕГОРИЯ ХОТЕЛ
победител Мими Фъркова, арх. Борислава Манолова, арх. Христо Тритаков
проект Спа комплекс Белчински извор****







КАТЕГОРИЯ РЕСТОРАНТ

победител Code Rouge
проект
Кармаре







КАТЕГОРИЯ БАР & ДИНЪР

победител KUKADESIGN
проект
baroteque SLON





КАТЕГОРИЯ ОФИС/РАБОТНА СРЕДА
победител ARXITEK
проект
СИМЕНС София







КАТЕГОРИЯ МАГАЗИН/ИЗЛОЖБЕНА ПЛОЩ

победител studiopiperov/арх.Юлиян Пиперов
проект
Шоурум за офис обзавеждане/Office Furniture Showroom






More from View Sofia

Стихията в света на дизайна: Карим Рашид

All About Life преди 4 години

Карим Рашид е име в световния дизайнерски бранш, което няма нужда от представяне. С повече от 4000 осъществени проекта, над 300 награди и клиенти в над 40 страни, Карим с лекота успява да е винаги актуален и вечно променящ се.

Не просто каталог, а история: "Най-доброто от интериорния дизайн за 2018-та"

All About Life преди 4 години

Онези от вас, които вече са имали удоволствието да разгърнат страниците на луксозния Годишен каталог на Националната платформа за интериорен дизайн „Дибла“, знаят, че изданието събира и представя най-добрите постижения на българските интериорни дизайнери в един каталог, с който цялата гилдия има повод да се гордее.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 5 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 3 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 3 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.