Следва

Кой какво облече на Critics' Choice Awards 2020: Кристен Бел, Били Портър, Зендая & още

Дневен ХОРОСКОП - 13.1.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

В понеделник ще трябва да бъдете съпричастни към ситуация, която засяга ваши роднини или приятели. Не пренебрегвайте преживяванията в живота им, защото никой не знае какво носи утрешния ден - възможно е и вие да попаднете в подобна ситуация. Много от вас днес са склонни да изпита чувства на сантимент и носталгия по миналото – имайте едно наум, че след определено време човек помни само хубавата страна на нещата. Понеделник ще бъде неблагоприятен ден за решаване на битови или имуществени дела, тъй като е управляван предимно от емоции и те невинаги са най-добрият съветник при подобни задачи. Вместо да правите добро, може да създадете нов проблем. Този ден ви носи късмет и нови шансове, но най-вече във вашия емоционален и духовен живот;, в действията, свързани с благотворителност и като цяло за доброто на общността, в която живеете. Избягвайте да обсъждате сериозни финансови проблеми в семейството си.

Овен, Лъв и Стрелец: може да започнете седмицата с тъжно или потиснато настроение, което е по-характерно за мъжете, родени под тези зодиакални знаци. Отношенията ви с мъже до голяма степен ще определят емоционалното ви състояние и стабилност. Този ден носи повече отговорности и ангажименти, свързани с роднини или дела, които са важни за вашия дом.

Телец, Дева и Козирог: в понеделник ще имате възможността за приятни срещи и разговори с хора от близо и далеч. Добър ден е за обсъждане на емоционални или други въпроси с вашия интимен партньор. Понеделник е благоприятен за любовни преживявания, ако сте успявате да поддържате хармония във връзката си.

Близнаци, Везни и Водолей: в понеделник ще имате повече ангажименти, голяма част от които свързани с ваши приятели или съседи. Повечето задачи днес ще ви направят раздразнителни, тъй като бързо ще се уморите или копнеете за по-приятни занимания. Понеделник ще бъде важен ден за планиране на задачите ви до края на седмицата. Събитията в живота на човек, роден под знака на Рак, Скорпион или Риби, могат да причинят объркване или раздразнение.

Рак, Скорпион и Риби: в понеделник е важно за вас да изпълнявате ангажиментите, които имате с жените, независимо дали са роднини, колеги или приятели. През този ден можете да говорите ползотворно за планове, свързани с финансовите ви интереси. Участието на жена във финансовите ви дела ще ви донесе известна полза.

More Astro