Следва

Бащи и дъщери: Брадли Купър, Райън Рейнолдс и момичетата им

Кой какво облече на Critics' Choice Awards 2020: Кристен Бел, Били Портър, Зендая & още

След бляскавото начало на годината с преследващата ни от изминалата седмица треска за Златни глобуси, холивудският елит направи "крачка назад" (поне стилистично) за раздаването на наградите Critics' Choice в неделя вечер.

Celebrities преди 4 години

На синия килим наблюдаваме серия по-убити цветове при дамите: бледожълтата рокля на Маргарет Куали, изборът на Луси Хейл и обемната Fendi със закачлив десен на Синтия Ериво.

За контраст, естествено, не липсваха и смелите, почти безразсъдни, модни хрумки: на Били Портър винаги може да се разчита да внесе доза драматизъм, а корсетът на Зендая е to-die-for отвсякъде!

В индустрията наградите Critics' Choice се разпознават като индикатор за това кои вероятно ще бъдат носителите на статуетки и на Оскарите през февруари, но също така ни подсказват какво още предстои да видим на червения килим през 2020.

Всички визии - в галерията горе>>>

More Celebrities

Тенис мода номер 4 от Зендая, този път в бяло

Celebrities преди 15 часа

Тенис модното турне на Зендая вече е към своя край. Признаваме се, никога не сме се радвали толкова на буквалната мода. Стилът на актрисата, вдъхновен от тениса, за премиерата на предстоящия филм Challengers, обаче, определено е нещо много специално. През уикенда видяхме разнообразие от бели тенис визии в Милано, следващи показаното в Сидни, Париж, Рим и други столици, така че се гмурваме в приказния стилов свят на талантливата актриса, създаден от стилиста Лоу Роуч (Law Roach), за пореден път.