Следва

Double Trouble: Bottega за €750 vs. Public Desire за 40

We love: Джей Ло, Версаче - безконечна любовна афера

#iconic

All fashion преди 4 години

Четири месеца ни делят с ревюто Пролет/Лято 2020 на Донатела Версаче в Милано, което Джей Ло закри с реверанс към модната история, обличайки емблематичната зелена Versace рокля почти 20 години след дебюта й - да, същата, на която дължим началото на Google Images - и отново виждаме Лопес в любимата ни нейна роля: като главна муза на Донатела!

Дженифър Лопес се присъединява към Кендал Дженър в рекламната кампания на лейбъла за Пролетта и Лятото на 2020 (заснета от известното фотографско дуо Мерт и Маркъс), продължаваща темата за това как Интернет замъглява представите ни за реалността: между частното и общото, модата и технологията, суетата и любовта към себе си.

Красивите фотографии изобразяват Джен и Кендал - и двете набиращи имената си върху холограма на поле за търсене (не лъжете, и вие сте го правили!), което на свой ред се превръща в прожекция на резултата.

И двете, разбира се, носят модели в jungle принта на същата #iconic рокля, още черни вечерни рокли и аксесоари, характерно отрупани със златни V-та.

"Толкова съм горда, че платформата Google Images беше измислена, след като Дженифър облече тази рокля", казва Донатела Версаче в придружаващ кадрите прес рилийз. Мда, личи си!

More All fashion