Бащи и дъщери: Брадли Купър, Райън Рейнолдс и момичетата им

Бащи и дъщери: Брадли Купър, Райън Рейнолдс и момичетата им

play date...

Блейк Лайвли, Райън Рейнолдс и Брадли Купър са едни от най-известните родители в Холивуд - без съмнение - и като много добри такива, вместо в неделя да се наредят за снимка на синия килим на наградите Critics' Choice, актьорите посветиха деня на малчуганите и събраха Джеймс, 5, Инес, 3, и Леа, 2, за игри в нюйоркския апартамент на Брадли и вече бившата му спътница в живота Ирина Шейк.

Папараците не изпускат шанса да щракнат звездния play date - на разделяне родителското трио си разпределя задълженията поравно: Блейк е взела на ръце Инес, татко Райън отговаря за по-голямата Джеймс, а Брадли прегръща русокосата принцеса Леа Шейк Купър, която не вижда много често и задълго.

Лайвли, известна с неповторимия си моден усет, макар и off-duty, демонстрира блестящ уличен стил в черно палто, широкопола шапка и туидени боти, чиято принадлежност към продуктовата гама на Chanel личи отдалеч.


Блейк Лайвли: "Носех Forever 21 и казвах на всички, че е винтидж!"


От фамилния портрет отсъства единствено най-новият член на семейство Лайвли-Рейнолдс - новородената дъщеричка на актьорите, чието лице и име светът все още не познава.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.