Животът след 60: Мелани Грифит, pretty woman, walking down the street

Животът след 60: Мелани Грифит, pretty woman, walking down the street

60 е новото 30 и ЧЕРНОТО е новото ЧЕРНО...

62-годишната Мелани Грифит знае съвсем ясно, че след 60 животът тепърва започва, а външният й вид е отчетливо потвърждение за това. Папараци улавят американската актриса в крачка, докато вършее из магазините в Лос Анджелис - и в главите ни зазвучава песен: pretty woman, walking down the street, pretty woman the kind I'd like to meet...


Истории от живота: Типи Хедрън, Мелани Грифит и техният живот с лъвове


За шопинг деня си Мелани е избрала кежуъл тотал-black аутфит - разкроени панталони, черен памучен суичер с качулка и грубовати combat кубинки, както повеляват тенденциите за сезона. Русите й коси са разпуснати и си струва да отбележим, че изглеждат страхотно поддържани. Същото важи за кожата на 62-годишната майката на Дакота Джонсън - само можем да си мечтаем за толкова стегната и сияеща кожа на 60! УАУ, Мелани, шапки долу! И то без капка грим... c'mon.

Масивни диамантени обеци обикновено се слагат, за да разсейват вниманието от бръчки и други несъвършенства по кожата на лицето, но тъй като при Мел няма от какво да се разсейваме, скъпоценните камъни служат "просто" за красота.

Визията й допълват черни котешки очила и малка, отново черна, чанта през рамо.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.