Следва

Кралицата се бои, че Меган ще даде "разрушително" интервю като това на Даяна

Джиджи Хадид е повикана за жури по делото Уайнстийн

108 от призованите 360 вече са минали първата пресявка.

Celebrities преди 4 години

Като жител на Манхатън 24-годишната Джиджи е получила призовка, наред със стотици други жители на Ню Йорк, да се яви на прослушване за кандидат-съдебни заседатели. Моделът сподели с последователите си в социалната мрежа новината, че е поканена за жури по делото на Харви Уайнстийн. Ако бъде избрана, Джиджи ще се присъедини към група от 108 човека, които са минали първата пресявка. Журито по делото ще се състои от 12 заседателя, като Хадид има реалните шансове да бъде един от тях.

Хадид не крие, че познава добре хората и от двете страни на делото, но уверява, че ще взема решения, опирайки се единствено на фактите. Решението на съда дали по-голямата от сестрите Хадид ще се присъедини към журито по делото, ще стане ясно следващата седмица.

Припомняме, че се секс скандалът, в чийто център се оказа един от най-влиятелните филмови продуценти в Холивуд, се развихри през октомври 2017-та - 80 жени повдигнаха обвинение срещу Уайнстийн.


Разпятие в розово: Харви Уайнстийн, сексът насила и отговорът на въпроса ЗАЩО?


След скандала, животът на Уайнстийн буквално се разруши: жена му го напусна, Британската академия за филмово и телевизионно изкуство и Американската филмова академия се отказаха от него, а компанията, която сам основа - The Weinstein Company - го уволни.


Как Анна Уинтур ще реабилитира Marchesa, бранда на жената на Уайнстийн


 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 22 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.