Следва

Дневен ХОРОСКОП - 15.1.2020

WOW, тялото на Никол Кидман!

#SummerInJanuary

Celebrities преди 4 години

Годините са само цифра, ако изглеждаш като Никол Кидман - еднакво добре, независимо дали е соанирана за Златните глобуси, наградите Critics'Choice, или без много шум събира Витамин D на плажа в Сидни в страхотния си син бански с висока талия и панделки.

Придружена от съпруга си Кийт Ърбан, актрисата взема глътка свеж въздух преди Оскарите през февруари, а кадрите смайват всеки, до когото са достигнали - без изключение.

Впечатляващо стегнатата й фигура направо ни засрами, въпреки че въобще не ни изненадва - но не става въпрос единствено за добър ген: по добре оформените мускули на Кидман си личат тренировките, режима и въобще всяко усилие, което блондинката полага.

Ние сме WOW и решихме днес да пропуснем вечерята... също така разпечатахме снимка на Никол по бански, за да я залепим на кростренажора за вдъхновение.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 11 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.