Следва

Парти на месеца: френските Оскари

Обичта на известните: бившата на Джони Деп и Бианка Б.

#gamechanger

Celebrities преди 4 години

Западната преса следи изкъсо личния живот на бившата на Джони Деп - актрисата Амбър Хърд - от датата на раздялата им през 2017-та. Хърд, която до ден днешен се съди с бившия си съпруг, успя да смени няколко кавалера от раздялата насам, в това число и Илон Мъск. Милиардерът-гений дори признава в интервю, че непосредствено след раздялата, Амбър му липсвала до степен, в която едва не изпаднал в депресия.


Джони Деп клекна: ще предостави в съда медицински данни за зависимостите си


В списъка с бивши на актрисата не липсват и жени - в свое интервю тя разказва, че изпитва силно влечение и към двата пола, никога не го е крила. Въпреки това феновете й не спират да се изненадват от романсите й с други дами. И така, съвсем неотдавна, в живота на Амбър се появи ново увлечение, което на свой ред втрещи последователите й.

През изминалия уикенд папараци уловиха в крачка Амбър и сценографката Бианка Бути. Връзката им не е потвърдена от нито една от двете, но любовта им ясно личи по кадрите.

Медиите отвъд Океана набързо изровиха историята на Бианка: оказва се, че през 2015-та Бути се подлага на онколечение поради заболяване от рак на гърдата. Въпреки упоритото лечение, миналата година болестта се завръща и в момента сценографката отново се бори за живота си.

Онколечението и онкологичните болести са предмет на често обсъждане в профилите на Бути в социалните мрежи, които използва като трибуна, от която да помага на пациентите, споделящи съдбата и диагнозата й.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 22 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.