Следва

Назад във времето, но напред с модата - мъжкото Gucci

Мелания Тръмп с висок ток, дори на футболното игрище

Който е ходил с ток по трева, знае...

All fashion преди 4 години

Вчера, в рамките на университетския шампионат по американски футбол в Ню Орлиънс, се проведе мач между отборите на LSU Tigers и Clemson Tigers, а сред феновете, дошли да подкрепят любимците си или пък просто за зрелището, беше и американското първо семейство. Абстрахираме се от цялата световна Тръмп-драма и се съсредоточаваме върху височината на обувките на Мелания.


Миналото: Мелания Тръмп ученичка


Първата дама на САЩ избра визия в тъмен цвят, за да не изразява пристрастие към нито един от отборите. Но не се бъркайте, Мелания съвсем не изглежда невзрачно, макар и в тъмна цветова гама, напротив - госпожа Тръмп преподава урок по това как можем да изглеждаме впечатляващо и да оберем овациите, дори в по-мрачен оттенък, като удачно подберем материята на дрехата.


Double Trouble: палтото на Мелания или палтото на Параскева?


Мелания заложи на тъмносин лачен тренч - и не загуби! Осветен от хилядите прожектори, тренчът заблестя изумително и придаде нов блясък на образа й. Надолу от тренча виждаме само любимите черни велурени ботуши на първата лейди и искрено й съчувстваме за емоцията, която е изпитвала, ходейки с тези токове по тревата. Впечатляваш easy-chic стайлинг, #nailedit!

More All fashion