Следва

Billie Eilish ще изпълнява водещата песен "No time do die" към новия филм на James Bond

Скарлет Йохансон, Рейчъл Вайс и Флорънс Пю в трейлъра на "Черната вдовица"

На 13-ти януари се появи дългоочакваният първи трейлър към "Черната вдовица" (Black Widow) на Marvel

Movies & TV преди 4 години

Главните роли в лентата на режисьора Кейт Шортланд са поверени на Скарлет Йохансон, разбира се, Рейчъл Вайс, Флорънс Пю и Дейвид Харбър.

Сценарият поставя любимата Наташа Романов (Черната вдовица) с опасен заговор, свързан с проблематичното й минало, за което неколкократно се загатва в другите Marvel филми. Наташа се изправя лице в лице срещу онези, които някога са я направили шпионин и хладнокръвен убиец, защото основната им цел сега е съвсем различна - да я унищожат. В битката на помощ идват колежката й от Червената стая (мястото, на което се създават шпиони) Елена Белова (в ролята влиза Флорънс Пю), наставничката им Мелина Востокофф (героинята на Рейчъл Вайс) и супергероя Red Guardian (Дейвид Харбър). И преди не сме се съмнявали, че ще ни липсва екшън, но след като гледахме трейлъра, ни обзе същинска треска:

Припомняме още новини от тази седмица: Скарлет получи две номинации за Оскар - за Най-добра главна женска роля в Marriage Story и за Най-добра поддържаща женска роля в Jojo Rabbit. Номинация за златна статуетка получи също и Флорънс Пю за ролята си в Little Women.

Световната премиера на Black Widow е планирана за 1 май 2020.

More Movies & TV