Следва

Кой как избра да се рекламира: Адриана, Джиджи, Ирина и Джоан, femmes fatales за Max Mara

Мъжественост, обвита в сатен, от Tom Ford

FALL 2020 MENSWEAR

Runway преди 4 години

Новото мъжко предложение на Tom Ford за Fall 2020 е всичко онова, което се очаква от Креативния и не съвсем.

Колекцията набляга на класическата трактовка за изисканост, перфектна стилизираност и извисено модно усещано, преплетени в симбиотичен 90-тарски дух.

Предложението на американския дизайнер е насочено към силно информираната модна публика, която обича изтънчената класика, но едновременно с това се увлича по експериментите. В тазсезонния lineup, Форд разглежда мъжа в миксирана посока от елегантен сексапил и спортен дух, соанирани в лейъринг ансамбли с различни по естеството материи.

Много характерно за цялото, освен перфектния тейлъринг, е и присъствието на свободните пропорции, ниската талия, широките крачоли и повдигнатите яки, символ на 90-те години на миналия век. Като изненада се явява и нестандартната за Том (по линия на мъжките колекции) цветова гама, обединяваща неутралните бели и кафяви нюанси с оживените заради сатенения оттенък цикламени, небесносини, коралово червени, патладжанени и лавандулови тонове.

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.