Следва

Sofia Street Style: Елвира, която оцеля на -7

Start Shopping NOW: най-доброто от януарските намаления

START SHOPPING NOW

Shopping преди 4 години

Сезонът на намаленията идва тъкмо навреме, за да разведри обстановката от затишието преди новия сезон и по-конкретно официалния старт на модните седмици. За нашето по-добро настроение се грижат всички големи онлайн ритейлъри, бързайки да ни дадат още и още идеи за това с кои дизайни да обогатим гардеробите си точно в този момент.

За да свалим част от напрежението в търсенето на най-добрите попадения, които не можем, а и не бива да изпускаме, правим отбран списък с нашите лични 30 избрани, а сред тях попадат дизайнерски и хай стрийт дизайни, до един много добри, даже отлични. Копринени рокли, изкусни сака, панталони с фантастични кройки, гащеризони и плетива, всички от които, разглеждаме с любопитство в галерията горе>>>

Любимите ни находки изискват внимание не само при подбора, но и след това, особено ако възнамеряваме да ги носим дълго във времето, а не само за сезон или два. Тъканите, независимо дали синтетични, високотехлогични, естествени, бели, черни или цветни, имат своите особености по отношение на грижа, на които следва да обърнем задълбочено внимание. За щастие формулите на Perwoll идват със специален подход, обгрижващ индивидуално всяко едно от посочените подразделения: Care and Refresh е предназначен за модерните дрехи, отстранявайки неприятните миризми и запазвайки свежестта; Renew Advanced Effect удължава максимално живота на тъканите; Wool and Delicates пък поема отговорността за вълнените и много капризни материи; а Care and Repair специално предотвратява пилинг ефекта по плетивата.

More Shopping