Следва

Кая и Пит са #over: "Тя е едва на 18, всичко е прекалено сложно за нея"

Дневен ХОРОСКОП - 16.1.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

В четвъртък ще имате повод за положителни емоции, които може би са свързани с приятелство. Днес гневът може да предизвика неприятни инциденти. В четвъртък очаквате действията на колегата или мениджъра да определят позицията ви по конкретен проблем, ситуация или бъдеща позиция. Денят ще бъде труден ден за пътуване, тъй като ще изисква повече концентрация при шофиране и използване на обществен транспорт. По-голямото ви емоционално или приповдигнато настроение може да ви разсее и лесно да се окажете в неприятна ситуация. Днес ще получите добри финансови новини или ще се радвате на неголяма сума приход в семейния си бюджет. 

Овен, Лъв, Стрелец: в четвъртък ще проведете важни разговори или ще вземете важно решение относно финансовите си дела и интереси. Може да имате притеснения относно документ или договор от финансово естество. Не е изключено да се появят допълнителни разходи за здравето на човек в дома или семейството.

Телец, Дева, Козирог: бъдете много внимателни в действията си, избягвайте прибързаните действие, прекомерната емоционалност и следвайте единствено собствените си желания. Избягвайте спорове и конфликти, тъй като опонентите ви ще имат достатъчно доводи, за да се изправят срещу вас и то съвсем достойно.

Близнаци, Везни, Водолей: четвъртък ще бъде динамичен ден с множество, но краткотрайни събития и срещи. Днес ще имате интересна комуникация с приятелите си от близо и далеч, от които ще получите неочаквани новини или важна информация за личните ви дела. Могат да се очакват различни неочаквани събития, които определено ще окажат положително въздействие върху деня ви.

Рак, Скорпион, Риби: в четвъртък ще бъдете податливи на влиянието на жена, чиято намеса може да е приятна, но може и да бъде продиктувана от нейните собствени интереси. Склонни сте да се обиждате лесно; да изпитате чувства на носталгия или съжаление по отминали пропуснати шансове и възможности. Преди всичко избягвайте скришни и потайни действия днес, както и всички форми на манипулация.

More Astro