Следва

"Доктор Дулитъл" с бляскава гала премиера и ново видео зад кадър

Четиво в четвъртък: la vie est belle или "Радостта от живота по френски"

От Доминик Баро и Люк Милар

Books преди 4 години

la vie est belle. Тази прочута фраза описва онова специфично отношение на французите към живота, което ги отличава от всички нации по света. С прочутите кафенета и бутици, изискани дрехи, опияняващи парфюми, примамливо ухание на кроасани, легендарни писатели и величествени замъци, Франция пленява въображението.



Но в какво се крие безспорният чар и магнетизъм на Франция? Защо е на първо място в света като туристическа дестинация? И защо французите са смятани за мърморковци и самохвалковци?


Доминик Баро и Люк Милар решават да развенчаят всички митове и да ни разкрият тайната – как да открием радостта от живота!


Френският начин на живот е удоволствие, а насладата винаги е приоритет. Щастието е едновременно лично и споделено. То е апетит към живота, безгрижно отношение, любопитство към новото и увереност в това, което бъдещето носи.

Най-новата книга на издателство "ЕРА"

More from View Sofia

Четиво в четвъртък: "Изкуството на правилното мислене" от Ролф Добели

Books преди 8 години

Мозъкът ни е устроен за живот на ловци и събирачи. Днес обаче ние живеем в напълно различен свят. Това води до систематичното допускане на мисловни грешки, които могат да се окажат катастрофални за вашите пари, кариера, щастие...

Четиво в четвъртък: "Животът в Япония" от Ютака Ядзава

Books преди 4 години

Независимо дали се усъвършенствате в изкуството да се потопите сред удоволствията на природата (шинрин-йоку), или майсторски да слепвате строшена керамика (кинцуги), японските обичаи успяват да просъществуват в продължение на векове до днес заедно със съвременните подходи за благополучие и хармония.

More Books