Royal Екстаз: Меган във Ванкувър & Катрин в рокля за 36 лева

Royal Екстаз: Меган във Ванкувър & Катрин в рокля за 36 лева

#royalduties

Докато 35-годишният принц Хари е в Лондон и се е посветил изцяло на мисията да изглади всички неясноти около сложния процес по отказването на семейството му от задължения към Двореца, във Ванкувър съпругата му също не бездейства. И така, вторник се оказа особено интензивен за херцогинята на Съсекс - Меган раздели деня си между две благотворителни организации, чиято кауза е еднакво близо до сърцето на актрисата. Маркъл успя да посети женския център Downtown Eastside Women's Centre и да се срещне с представители на организацията Justice for Girls.

Припомняме, че след отказването си от кралски задължения, Меган и Хари побързаха да уточнят, че ще продължат работа по своите благотворителни проекти. Освен това, в съвсем близко бъдеще херцозите планират да създадат нова организация, която да помага на нуждаещите се - предметът на дейността й все още не е уточнен.


Madame Tussauds в Лондон скри восъчните Меган и Хари


И именно защото британското кралско семейство се тресе под натиска на общественото внимание, ролята на хората, които реално искат да бъдат част от монархията (за разлика от Меган и Хари) става още по-важна. Визираме Кейт и Уилям, които не могат да си позволят да се поддадат на стреса, въпреки сложността на ситуацията.

Задълженията на двамата съпрузи продължават без почивка и тази седмица ги отведоха в Бредфорд за среща с жители на Кралството.

38-годишната херцогиня на Кеймбридж облече великолепно масленозелено палто с войнишки мотиви от любимия си Alexander McQueen и комбинира с принт рокля от Zara, при това намалена на 36 лева (от 206лв.). Моделът е вече изчерпан, но десетки подобни на него откриваме ТУК.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.