Бащичко: Рафърти, 23-годишният син на Джъд Лоу, front row на Valentino

Бащичко: Рафърти, 23-годишният син на Джъд Лоу, front row на Valentino

like father like son

 

Джъд Лоу е щастлив пет-пъти-татко, а Рафърти е по-големият от наследниците на актьора и кинопродуцентката Сейди Фрост.


Сейди и Джъд

В последно време младежът регулярно се появява по страниците на светските списания и не само заради поразителната прилика с татко му.


Valentino Fall 2020 Menswear

Презентацията на мъжката колекция на Valentino от снощи отново бе повод да се нагледаме на изваяните черти на 23-годишния актьор, които се явяват като доста апетитни за fashion индустрия, но пък модата и моделството са много далеч от интересите на Лоу младши. Сцената и големият екран са попрището на Рафърти - припомняме, че миналата година момчето получи главната роля в новата филмова адаптация на Дикенсовия роман "Оливър Туист".

И на любовния фронт при Рафърти всичко е отлично - през декември в светските хроники се появиха сведения за романтичните отношения на момчето на Джъд и певицата с балкански корени Рита Ора. Приятели на двойката описват обичта им като "любов от пръв поглед" - от самия момент на запознанството им по време на снимките на Twist.


Рита и Рафърти на снимачната площадка

Впрочем, сестрата на Рафърти, Айрис Лоу, също е преуспяла за крехката си 19-годишна възраст - момичето е доста успешен модел, снима се в lookbook-а на Miu Miu, участва в рекламната кампания на Burberry и редовно радва с постове хилядите си последователи в Инстаграм.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.