Следва

Дневен ХОРОСКОП - 17.1.2020

Дизайн за вдъхновение: Gentlemen's Club

Животът е изкуство, а джентълменството - маниер...

All About Life преди 4 години

Истинският джентълмен и подчертано успешен мъж класифицира собствените си вкусове в полето на лукса - това представяме и ние в днешната доза Дизайн за вдъхновение.

Съсредоточаваме внимание върху изисканата аранжировка от 700 квадратни метра, където един преуспяващ и уважаващ изкуството мъж адаптира и аранжира възприятието си за красота в затворено пространство. Помещението представлява едновременно работна, relax, за забавление, за гости и галерийна обстановка, съхранила в себе си най-изтънчените нотки вкус във всички форма на изкуството и дизайна.

Относно архитектурното разпределение, имението е разгледано в отворен тип, с наподобяващи странични параклиси кътове, а централната част е отделена за безценна колекция автомобили. Сред множеството шедьоври се откроява с особена сила присъствието на един от двата създадени в света Fiat Eden Roc, както и линията с три екземпляра oldtimer-и Packard Convertible от 1930 година, Lancia Aurelia Spider America от 1955 и Shelby Cobra 289 от 1964-та.

Интериорът пък е репродукция на ценните двигатели, обединяващ грубоватото и индустриално естество на сградата с омекотяващ финес на луксозен прочит в мебелите, подбрани в Ар Деко духа. Отличаваща се за пространството е комуникацията между деликатно изработената подова мозайка с графични шарки и елегантността на стените с облицовка от орехови панели.

Вниманието ни е привлечено силно и от контрастното неокласическо присъствие на Arabescato Cervaiole мрамор, скулптуриран върху бара и камината, играещи ключови роли в пространството. Същевременно погледите ни се насочват към избраните с много усет към детайла наподобяващи трезор врати, към берберския стол, към петте картини на Роберт Индиана, висящите осветителни тела под формата на фарове, както и силното застъпеното присъствие на обточване в златисти и сребристи оттенъци.

Welcome to the perfect Gentlemen's Club, в галерията горе>>>

More All About Life