Следва

Обичта на известните: Безос и Лорън, двойка със стил

Дневен ХОРОСКОП - 17.1.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

В петък ще трябва да се съсредоточите върху задачите си на работното място, които по една или друга причина сте отложили да изпълните досега. Не е изключено изпълнението им в конкретния момент да изисква повече търпение и прецизност във действията ви. Избягвайте да бъдете назидателни или груби в общуването си с хората в ежедневието ви. В петък е вероятно възникването на спор с мъж относно действия, свързани с личната ви или семейна собственост, битови проблеми и други. Този ден ще постави на изпитание брачните и любовни връзки, особено тези, нападнати от различни нелоялни и неискрени постъпки от страна на един от партньорите. Петък ще бъде благоприятен ден за срещи и събирания или за организирането им в почивните дни. Днес ще бъдете особено щастливи от комуникацията си с хора, родени под знака на Скорпион, Рак или Риби. 

Овен, Лъв, Стрелец: в петък сте склонни да обръщате повече внимание на приятели (нови и стари), с които бихте предпочели да общувате, вместо да се занимавате с различни дела около семейството ви. Денят ще бъде благоприятен за пътуване и е възможно да получите приятни новини отдалеч. Като цяло денят ще бъде положителен и такъв, в който е важно да се постигне баланс между задълженията и удоволствията.

Телец, Дева, Козирог: събитията в петък се случват прекалено бавно за вкуса ви - с усещане за загуба, застой и други негативни емоции. Би било добре да сте отворени към думите на млада жена, която се опитва да ви повлияе положително на цялостното ви настроение и да ви изведе от това объркано състояние. Като цяло този ден ще да бъде важен, специален; ще преживеете важна промяна или ще предприемете "завой", който ще внесе новости в живота ви.

Близнаци, Везни, Водолей: петък ще бъде специален ден за вас, но и такъв, в който неочаквани събития могат да ви лишат от възможността емоционално да му се насладите. Разполагате с всички възможности и предпоставки да постигнете значителен успех, промяна или други действия, които са от значение за вас, свързани преди всичко с работата или бизнеса ви. Не се страхувайте да поемате рискове - нито днес, нито никога!

Рак, Скорпион, Риби: петък ще ви даде шанс за най-различни положителни емоции. Днес ще можете да изчистите някои от своите притеснения или проблеми, да получите важна информация по въпроси, свързани с финансовите си дела. Общуването с хора, родени под зодиакалните знаци на Везни, Близнаци или Водолей, ще бъде важно и положително за вас.

More Astro