Следва

Какво ново: Георги Господинов с престижна италианска награда за литература

"Доктор Дулитъл" с бляскава гала премиера и ново видео зад кадър

Дни преди да се срещнем с гениалния странник надникваме още малко в неговия свят

Movies & TV преди 4 години



Този петък най-сетне ще се срещнем с гениалния странник Доктор Дулитъл, неговата необикновена компания от приятели и невъобразимото приключение, към което ще ни поведат. Дългоочакваната продукция, вдъхновена от романа на писателя Хю Лофтинг  "Пътешествията на доктор Дулитъл", представя суперзвездата Робърт Дауни Джуниър в изключително ексцентрична нова светлина и само засилва любопитството на зрителите.



Още един повод за внимание и силен интерес към Доктор Дулитъл бе и бляскавата световна премиера, която се състоя на 12 януари в Regency Village Theatre, Лос Анджелис. Звездният актьорски състав, създателите на филма, както и стотици фенове уважиха събитието и бяха съпричастни с общата еуфория от задаващата се зрелищна продукция. Напълно в тон с темата на филма и животинския свят, който той представя, "червеният" килим всъщност беше избран в зелено. Акцент на вечерта бяха и актьорите, издържани в стилни тоалети, и точно както и във филма - задружна, весела компания, която се забавлява съвсем искрено заедно с всички останали гости. Робърт Дауни Джуниър, Майкъл Шийн, младите и талантливи Кармел Ланиадо и Хари Колет бяха част от звездите на събитието.



А холивудските знаменитости Селена Гомез, Рами Малек, Джон Сина, които подариха гласовете си на някои от най-емблематичните говорещи животни в Доктор Дулитъл, също блестяха от зеления килим и допълваха приказната атмосфера на световната премиера.

След като Робърт Дауни Джуниър направи специално приветствие към българските зрители, сега е ред на нов видеоматериал, посветен на филма и искрения ентусиазъм на актьора именно той да бъде иконичния образ, познат от класическото произведение който се завръща за нов живот. Какво можем да очакваме и какви са емоциите, които Доктор Дулитъл провокира, разберете сами с новото видео зад кадър.

С много усмивка, мъдри послания и положителна енергия Доктор Дулитъл завладява киноекраните от  днес, 17 януари на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия.

More Movies & TV

"Луда по онова момче": Рене Зелуегър пак ще е Бриджит Джоунс

Movies & TV преди 2 седмици

Рене Зелуегър пак ще е Бриджит Джоунс – създателите току що обещаха четвърти филм от поредицата, съобщи Daily Mail. Феновете на комедията ще се радват и на Колин Фърт и Хю Грант в продължението, четем подробностите.