Следва

Да или Не: кроп топ и палто, мода в условията на глобално затопляне?

We love: астро календара на CR за 2020

hot-hotter-the hottest

All fashion преди 4 години

Афинитетът на Карин Ройтфелд и екипът й към астрологията не е тайна за никого в модния свят, но новият им проект, календарът на CR за 2020, извисява астрообсесията на едно съвсем ново ниво. Календарът маркира период в историята, в който - според тиймът на CR Fashion Book - съзнателността на света по важните въпроси е по-чувствителна от всякога.


Beauty Starter: "Пийте повече еспресо, спете с грима си и не си правете селфита...", веруюто на Карин Ройтфелд


Продуциран от CR Studio, стилизиран от самата Карин и заснет от Бриана Капоци, календарът за 2020 е първи по рода си: пригодена за носене серия от бели тишърти с принтове на най-известните лица в ролите на зодиакалните знаци. В галерията горе>>> виждаме Синди Крауфорд като Риби за Март, drag изпълнителката Miss Fame като Рак, "Везната" Кандис Суанпул за месец Октомври, Мария Карла Босконо и още, и още...

Всяка сцена е визуално подобна на зодиакален знак и е принтирана върху лимитирана серия тишърти от устойчиви материали, създадени специално от Redemption. Линията е достъпна за pre-order ТУК, като всички средства отиват директно за благотворителни организации, избрани лично от всеки един от моделите.

More All fashion

Страст и обожание: шоуто на Saint Laurent в Париж

All fashion преди 3 дни

По време на своето шоу Есен/Зима 2024/25, празнуващо прозрачните силуети, така скъпи на самия Ив Сен Лоран, творческият директор на модната къща Антъни Вакарело отдаде почит на гения на Ив с още един феноменален детайл - известната брошка със сърце, превърната в огърлица.