Следва

My Style: Анна Мария, dressed to impress

Да или Не: кроп топ и палто, мода в условията на глобално затопляне?

#fashionvictim

All fashion преди 4 години

Louis Vuitton си купи най-скъпия необработен диамант и представи нова мъжка колекция - ударно начало на годината, адмирираме. Погледите ни събира, този път не от подиума, а front row в качеството си на зрител, 23-годишната Бела Хадид. Известният модел с най-симетрично лице според доктор Джулиан Де Силва, наблюдава творенията на Върджил Абло за френската модна къща от първи ред в съседство с наследниците на империята LVMH - Бернар Арно и синовете му Александър и Фредерик.

Бела, естествено уважи дизайнера и марката, като се появи в LV аутфит от глава до пети. Мода в условията на глобално затопляне: така обобщаваме визията на модела. Все пак е средата на януари, а по-малката от сестрите Хадид се разхожда по улиците на Париж в миниатюрен кроп топ и разкроен панталон с ниска талия.

Моделът избра в костюм син цвят, за да е в тон със сетинга на презентацията (цялата колекция е в галерията горе>>>), и оувърсайзд връхна дреха.

Палтото-пухенка на Бела не се понрави на съседа й по място - в очите на Крис Ву се чете ужаса от мисълта, че обемната дреха ще го задушава по време на цялото ревю. В крайна сметка Бела беше така добра да го свали и да избави съседа си от мъки. #Fashionvictims: busted!

Анкета

Да или Не за аутфита на Бела Х.?

More All fashion

Истории от живота: защо Милано (а не Рим) е столицата на италианската мода

All fashion преди 1 ден

Отговорът е в историята. В допълнение към производствените райони, посветени на местните индустрии, Италия може да се похвали с три града, които носят модата в сърцето си: Милано, Рим и Флоренция.

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: Dries Van Noten, с бретон и в цвят

All fashion преди 1 ден

Майстор на цветовете и комбинирането им, Dries Van Noten посвещава своята есенна колекция на смелите жени, които рискуват (сами знаем колко често се случва това) и си правят бретон. „За мен това означава смелост, но и предпазливост... В някои отношения тези жени са много нежни, но в същото време много силни.“ И добавя: „Става въпрос за стил, не за мода.“

Истории от червения килим: кой какво показа в последните 12 месеца

All fashion преди 1 ден

В навечерието на Оскари 2024 и два месеца преди поредната Met Gala, две събития, които обещават изключителни модни моменти, припомняме на какво най-добро станахме свидетели във високия моден клас през изминалите месеци. Купища луди и незабравими модни моменти, от монохромната червена визия на Риана на Super Bowl до детайлната рокля на Кайли Дженър с лъвска глава, подписана от Скиапарели на Седмицата на модата в Париж, звездите оставиха силен стилов отпечатък.