Следва

My Style: Анна Мария, dressed to impress

Да или Не: кроп топ и палто, мода в условията на глобално затопляне?

#fashionvictim

All fashion преди 4 години

Louis Vuitton си купи най-скъпия необработен диамант и представи нова мъжка колекция - ударно начало на годината, адмирираме. Погледите ни събира, този път не от подиума, а front row в качеството си на зрител, 23-годишната Бела Хадид. Известният модел с най-симетрично лице според доктор Джулиан Де Силва, наблюдава творенията на Върджил Абло за френската модна къща от първи ред в съседство с наследниците на империята LVMH - Бернар Арно и синовете му Александър и Фредерик.

Бела, естествено уважи дизайнера и марката, като се появи в LV аутфит от глава до пети. Мода в условията на глобално затопляне: така обобщаваме визията на модела. Все пак е средата на януари, а по-малката от сестрите Хадид се разхожда по улиците на Париж в миниатюрен кроп топ и разкроен панталон с ниска талия.

Моделът избра в костюм син цвят, за да е в тон със сетинга на презентацията (цялата колекция е в галерията горе>>>), и оувърсайзд връхна дреха.

Палтото-пухенка на Бела не се понрави на съседа й по място - в очите на Крис Ву се чете ужаса от мисълта, че обемната дреха ще го задушава по време на цялото ревю. В крайна сметка Бела беше така добра да го свали и да избави съседа си от мъки. #Fashionvictims: busted!

Анкета

Да или Не за аутфита на Бела Х.?

More All fashion

Страст и обожание: шоуто на Saint Laurent в Париж

All fashion преди 3 дни

По време на своето шоу Есен/Зима 2024/25, празнуващо прозрачните силуети, така скъпи на самия Ив Сен Лоран, творческият директор на модната къща Антъни Вакарело отдаде почит на гения на Ив с още един феноменален детайл - известната брошка със сърце, превърната в огърлица.