Да или Не: кроп топ и палто, мода в условията на глобално затопляне?

Да или Не: кроп топ и палто, мода в условията на глобално затопляне?

#fashionvictim

Louis Vuitton си купи най-скъпия необработен диамант и представи нова мъжка колекция - ударно начало на годината, адмирираме. Погледите ни събира, този път не от подиума, а front row в качеството си на зрител, 23-годишната Бела Хадид. Известният модел с най-симетрично лице според доктор Джулиан Де Силва, наблюдава творенията на Върджил Абло за френската модна къща от първи ред в съседство с наследниците на империята LVMH - Бернар Арно и синовете му Александър и Фредерик.

Бела, естествено уважи дизайнера и марката, като се появи в LV аутфит от глава до пети. Мода в условията на глобално затопляне: така обобщаваме визията на модела. Все пак е средата на януари, а по-малката от сестрите Хадид се разхожда по улиците на Париж в миниатюрен кроп топ и разкроен панталон с ниска талия.

Моделът избра в костюм син цвят, за да е в тон със сетинга на презентацията (цялата колекция е в галерията горе>>>), и оувърсайзд връхна дреха.

Палтото-пухенка на Бела не се понрави на съседа й по място - в очите на Крис Ву се чете ужаса от мисълта, че обемната дреха ще го задушава по време на цялото ревю. В крайна сметка Бела беше така добра да го свали и да избави съседа си от мъки. #Fashionvictims: busted!

Анкета

Да или Не за аутфита на Бела Х.?

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia