Следва

Как го прави Колинда Грабар-Китарович: Хърватия не я преизбра, но ние помним

Обичта на известните: Безос и Лорън, двойка със стил

Безкрайно странен, но стил

Celebrities преди 4 години

Преди година западните таблоиди ни открехнаха за доста пикантерии около връзката на шефа на Amazon Джеф Безос (по-известен като най-богатия човек в света) и ТВ водещата Лорън Санчес, в резултат на което Безос, логично, се разведе след 25 години брак, а бившата му съпруга - иначе скромната Макензи - стана най-богата жена в света. Не self-made, но все пак.


Джеф и Макензи


Докато смъртта ги раздели: милиардерите и съпругите им


За цялото това време милиардерът и (може би) бъдещата госпожа Безос рядко попадаха в обективите, а в извънредните случаи на подобни "срещи", влюбените не предполагаха, че биват заснети. Ето защо общата им поява на светско мероприятие се счита за особено удивителна. Мястото и поводът обаче го изискваха - в Мумбай се проведе събитие на Amazon Prime Video, дало възможност на двойката да направи публичния си дебют.

На дебют като на дебют - стилът им като двойка е дори по-забележителен отколкото поотделно. Джеф и Лорън заложиха на ярки принтове, но не и непременно кореспондиращи си, за да подсигурят блестящото си представяне в обществото.

Въобще визиите им са олицетворение на начина, по който се оповести и по който се развива връзката им, не мислите ли?

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 10 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.