Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 20.01 - 26.01

Как го прави Колинда Грабар-Китарович: Хърватия не я преизбра, но ние помним

Помним любвеобвилната Президентка - и още как!

Celebrities преди 4 години

Хърватия не даде втори мандат на Колинда Грабар-Китарович - изборите за президент бяха през декември, а за неин наследник по пост страната избра Зоран Миланович.

51-годишната Колинда е първата жена в историята на Хърватия, избрана за Президент, и през целия й мандат действията й се следяха под лупа. Мнозина се влюбиха в топлата й и сърдечна натура, но и критиците не бяха малко - солидна група експерти я обвиняваха в изместване на фокуса по време на управлението й, назовавайки методите й не политически, а шоуменски с театрален елемент.

Светът помни Световното първенство по футбол през 2018-та и емоционалните й действия по време на финалния мач. Тази й провява, наред със сълзите, които проливаше в живи предавания, навярно ще останат като най-запомнящи се за целия й президентски мандат, но Инстаграм помни повече - тагът #kolindagrabarkitarovic обединява хиляди кадри от петте й години като Президент на Хърватия. Припомняме си в галерията горе>>>

More Celebrities

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

Celebrities преди 23 часа

На 17 април Вики Бекъм отпразнува юбилея със семейството си, но реши да не се ограничава до това и организира парти в частния клуб Осуалд ​​в Лондон, където покани куп звездни приятели.  

Салма, Франсоа-Анри и Матилд Пино - пайети и нежност на модния Олимп

Celebrities преди 19 часа

Салма Хайек, супер сексапилна, милиардерът и нейн съпруг Франсоа-Анри Пино, и доведената дъщеря, красивата Матилд, присъстваха на гала вечеря в рамките на 60-ото Биенале на съвременното изкуство във Венеция.