Следва

Кой какво облече на Наградите SAG 2020: Джей Ло, Мили Боби Браун & още

Дневен ХОРОСКОП - 20.1.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

В понеделник ще започнете седмицата с трудни решения, тъй като ще изискват не само мъдрост, но и вяра в това, с което се захващате. В течение на деня може да си задавате различни въпроси и да потърсите техните отговори. Ако днес имате някакви проблеми, не обвинявайте другите за това. Понеделник носи неприятни новини, свързани с мъж, роден под знака на Телец, Дева или Козирог, или с такъв асцендент. Денят е благоприятен за изпълнение на ангажименти, свързани с деца, които ще изискват известни разходи. По отношение на финансите, понеделник като цяло ще бъде благоприятен, особено ако дейностите са важни за семейството ви. Избягвайте да пътувате в понеделник или, ако е необходимо, потърсете дипломатично решение на евентуалните неприятни ситуации.

Овен, Лъв, Стрелец: в понеделник ще имате специални преживявания, от които, ако сте направили планове предварително, може да очаквате успешно развитие. Днес може да разчитате на късмета си в дела, които ангажират вниамнието ви от доста време. Това е благоприятен ден за важни решения или промени.

Телец, Дева, Козирог: в понеделник повечето от ангажиментите ви ще бъдат свързани с жени. Днес ще дадете приоритет на своите любовни и лични дела, срещи или други ангажименти. Деняр ще бъде благоприятен за създаване на нови приятелства, запознанства, за разговори и срещи с приятели.

Близнаци, Везни, Водолей: понеделник ще бъде от по-спокойните и хармонични дни за вас, в който ще очаквате развитието или финализирането на важни въпроси. През този ден ще се радвате да общувате или да работите с хора, родени под знака на Водолей, Близнаци или Везни. Ако днес загубите нещо, не правете драма от конкретната ситуация. За това има конкретна причина и е въпрос на време да я узнаете.

Рак, Скорпион, Риби: в понеделник контактите ви с по-млади хора ще ви изпълнят с положителни емоции. Денят е благоприятен за вашите финансови дела и за работа с пари. Неочаквана печалба или друга интересна ситуация ще изненадат младите жени, родени под тези три зодиакални знака.

More Astro