Следва

Кралицата се безпокои, че няма да вижда малкия Арчи

Светът обсъжда: милата прегръдка на #exlovers Брад Пит и Дженифър Анистън

Имало едно време в Холивуд...

Celebrities преди 4 години

През уикенда в Лос Анджелис се проведоха Наградите SAG. Впрочем, както и на церемонията "Златен глобус", огромно внимание привлякоха не толкова номинираните и спечелилите иначе престижната награда, колкото срещите на Брад Пит с бившите му - припомняме.

Необятното Интернет пространство в момента изпраща хиляди молитви към Вселената под формата на мемета, колажи и видеа, подбудени от срещата на 50-годишната Дженифър Анистън и 56-годишния Брад Пит бекстейдж на наградите. Бившите съпрузи събудиха надеждите ни за евентуално затопляне в отношенията им с една мила прегръдка - легендарен момент, безспорно.


ЧРД, Брад! Ние те харесваме и с ботокса, оформената с филъри челюст, корекцията на ушите и останалите операции


За #reunion феновете и на двама им мечтаят откакто станаха ясни новините за развода на Брад и Анджелина и съответно Анистън и Джъстин Теру.

Приемайки наградата за Най-добра поддържаща мъжка роля (в "Имало едно време... в Холивуд"), Брад оповести от сцената на SAG Awards, че ще побърза да добави постижението си в профила в Тиндър - закачка към константния стремеж на жълтите медии да го сгаджосат с всяка жена, с която се снима. Докато приемаше Златен глобус в същата категория, Пит каза, че е искал да отиде на наградите с майка си, но е имал известни опасения, че отношенията им ще бъдат разбрани погрешно поради същата причина.

Минути по-късно на същата сцена се качи и Джен, а Брад наблюдаваше речта й бекстейдж, а от записа се чу само едно тихичко "О, уау!"

Неописуемо е колко много значи тази прегръдка за всички фенове на ексдвойката, сигурни сме, за вас също. А сега ни остава единствено да се надяваме...

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.