Следва

Party like a Russian: сватбата на Даша и Ставрос

Кралицата се безпокои, че няма да вижда малкия Арчи

#RoyalЕкстаз

Celebrities преди 4 години

Въпреки факта че Кралица Елизабет II даде аудиенция на внука си и позволи на Хари и Меган да се отделят от Короната, приближени до Кралското семейство твърдят, че прабабата е много загрижена за малкия Арчи, първородният син на Меган и Хари. И сега Кралицата вижда правнука си твърде рядко, какво остава с преместването на младото семейство в Канада.


Бившият астролог на Даяна направи хороскоп на бебе Арчи


По официални данни Елизабет е виждала Арчи два дни след раждането му (6-ти май 2019), а оттогава насам срещите им не са никак чести. За 20-те дни от 2020 година Елизабет и останалите членове на семейството не са виждали Арчи въобще и от Двореца изказват притеснения, че това ще се запази като тенденция в отношенията им.

Братовчедите на Арчи - принц Джордж и принцеса Шарлот, са виждали бебето едва два пъти. Чарлз, бащата на Хари и Уилям, също не е прекарвал кой знае колко време с внука си, но пък наистина цени ролята си на дядо; често посещава по-големите си внуци и редовно ги глези.

Въпреки че в официалното изявление на Хари се твърди, че Великобритания винаги ще бъде в сърцето му и обещава да посещава родината често, е твърде смело да мислим, че ще взима Арчи със себе си. Също толкова невероятно е да си мислим, че Елизабет и сина й ще летят всяка седмица до Канада, за да виждат снаха си и внучето.


Кралицата се бои, че Меган ще даде "разрушително" интервю като това на Даяна


More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 23 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.