Следва

Ашли Греъм е baby mama на момченце!

Boys just wanna have... Philips 55OLED934

...and FUN...too..

All About Life преди 4 години

"I come home in the morning light
My mother says, "When you gonna live your life right?"
Oh mother dear we're not the fortunate ones
And boys, they wanna have fun
Oh girls just want to have fun

The phone rings in the middle of the night
My father yells, "What you gonna do with your life?"
Oh daddy dear, you know you're still number one
But boys, they wanna have fun
Oh boys just want to have"



Взимаме вдъхновение от cover-a на Boy George към емблематичната песен на Cyndi Lauper, в която всички сме се припознавали неведнъж и се питаме: как се забавляват момчетата днес?

Наблюденията ни сочат, че, освен в компанията на любимата, фитнеса, някой спорт, може би, изкачване на планини и гледане на ревюта (технически такива), момчетaта от всяка възраст и с всякакъв характер изпитват изтински fun от спираща дъха картина, кинематографичен звук с як бас, "спортсменска' игра на Super Mario или добър Netflix сериал/филм, разположили се удобно пред /обезателно най-доброто/ голям и божествен Philips OLED+ телевизор, предоставящ на сетивата всичко от избореното горе плюс още, + още, + още.



Пред следните характеристики, (отново по лични наблюдения), 11 от 10 момчета казват простичкото "У-а-У", затова изброяваме подробно:

* Dolby Vision Atmos | HDR10+
* Звук от Bowers & Wilkins•
* 3-странен Ambilight
* Видео процесор P5 Perfect Picture
* Android TV/AI с гласово управлени
* 4K Ultra HD OLED
* HbbTV

В превод за нас, момичетата, редовете долу:

Dolby Vision и Dolby Atmos
Видимост и звук като в киносалон.Поддръжка за висококачествените звукови и видео формати на Dolby означава, че HDR съдържанието, което гледате и слушате, ще изглежда и звучи неописуемо реално.



Независимо дали става дума за най-новите сериали, предавани поточно, или Blu-Ray диск, ще се насладите на контраст, яркост и цвят, които отразяват дословно първоначалните намерения на режисьора. И ще слушате просторен звук с яснота, детайлност и дълбочина. До разтърсване.  



Ambilight. Пренесете емоцията отвъд екрана
С Ambilight на Philips филмите и игрите стават много по-завладяващи. Музиката получава свое светлинно шоу. А екранът се усеща по-голям, отколкото е.



Интелигентните светодиоди около ъглите на телевизора разпределят екранните цветове по стените и в стаята в реално време. Получавате перфектно настроено околно осветление. И още една причина да обичате своя телевизор.

Google Play Магазинът и галерията с приложения на Philips
Още неща, възбуждащи детинска радост. Идете отвъд традиционното телевизионно програмиране с Google Play Магазина и галерията с приложения на Philips. Изживейте безкрайно много филми, телевизия, музика, приложения и игри онлайн. Преживяването и лично и се помни. 



4K UHD OLED+ TV
Разликата е  реална! Philips OLED+ телевизор извежда красотата на OLED до друго измерение. Открийте нови нива на нюанси и детайли благодарение на начина на обработка на картината P5. Потопете се във вълнуващия звук на високоговорителите, създадени с Bowers & Wilkins. Правете повече с мигновените интелигентни функции и се потопете в удобството, толкова любимо, с Ambilight. Повече от OLED - това е OLED+.

3-то поколение видеопроцесор P5, съвършенство - какъвто и да е източникът
Видео процесорът P5 Pro Perfect Picture на Philips със съвсем ново поколение процесор за качество на картината предоставя ново ниво на визуално изживяване.



Под ново ниво в OLED телевизорите на Philips разбираме най-истинските нюанси на черното, наситени до възторг цветове, супер реалистични естествени тонове на кожата и невероятно плавно движение. Всеки детайл се поднася с невероятна дълбочина на изображението, образите изглеждат като че присъстват в стаята, сякаш можеш да им кимнеш и те да ти върнат жеста. Philips в последните си версии е буквално нова ера в реализма и качеството на картината.



Завладяващ звук. Bowers&Wilkins среща Dolby Atmos
Толкова реалистичната картина изисква убийствен звук. Имаме го, наред с ексклузивния дизайн на високоговорителите от легендарните аудио инженери Bowers&Wilkins. Започваш да чуваш неподозирани нюанси в говоренето, тичането, живеенето... абсолютно вълнуващо, жестоко реалистично преживяване. Вкъщи, на дивана, много лично. 



Насочени нагоре, високоговорителите позволяват да извлечем максимума от Dolby Atmos. Драматичните моменти струят наоколо, независимо дали става въпрос за прелитащи над главата космически кораби, или тълпа в гладиаторска арена.



Вграден събуфър, високоговорители за високи честоти и широко лентови мембрани
Толкова перфектен звук трябва да се чува без препятствия. Тонколоната SoundBar на този телевизор Philips е покрита с висококачествен плат, създаден от производителя от висок клас Kvadrat. Този красив вълнообразен материал е акустично прозрачен, позволявайки на всеки искрящ детайл да се излива свободно от високоговорителя в стаята.

HDR10+. Вижте всичко, което режисьорът е искал
С телевизор HDR10+ на Philips качеството на картината е дори по-завладяващо и реалистично. Динамичните метаданни позволяват на вашия  телевизор да регулира нивата на яркост от кадър до кадър. От ясно небе до храмове, осветени от свещи. Оригиналните детайли се запазват. Контрастът е безупречен.

Изкуствен интелект с гласово управление. Вграден Google Assistant. Работи с Alexa
Управлявайте вашия Android телевизор на Philips с гласа си. Искате да поиграете, да гледате Netflix или да откриете съдържание и приложения в Google Play Магазин? Само кажете на телевизора. Можете дори да управлявате всички домашни смарт устройства, съвместими с Google Assistant, като например да приглушите светлината и да настроите термостата за филмовата вечер. Без да ставате от дивана.



Дните на търсене на дистанционното също са over. Сега вече просто ползвате гласа си, за да управлявате вашия Android телевизор на Philips чрез устройства, съвместими с Alexa, като Amazon Echo. Включете ГО, сменете канала, превключете на игровата конзола или каквото друго ви се иска в момента, с Alexa.


Дистанционното управление е вече освен с клавиатура и с глас.

Насочени нагоре високоговорители за Dolby Atmos. 2.1.2 тонколона SoundBar

Няма да превеждаме какво още значи поддръжката за висококачествени звукови и видео формати на Dolby, просто съдържанието, което гледате, изглежда и звучи неописуемо реално.





Независимо дали става дума за най-новите сериали, предавани поточно, или Blu-Ray диск, ще се насладите на контраст, яркост и цвят, които отразяват първоначалните намерения на режисьора. И ще слушате просторен звук с яснота, детайлност и дълбочина.

Philips 55OLED934 ... That's it! 


More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 15 минути

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 24 минути

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.  

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 4 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.