Ашли Греъм е baby mama на момченце!

Ашли Греъм е baby mama на момченце!

първи-път-мама

32-годишният plus-size модел стана майка за първи път - Ашли и съпругът й Джъстин Ървин имат момченце!

Щастливата новина мама Ашли съобщи в Инстаграм профила си, като преди това промотира и новата колекция на Бионсе и adidas.

"В събота в 18:00 животът ни се промени за добро. Благодаря ви за любовта и подкрепата в този невероятен момент. 18.01.2020."

"Тук е! И нямам предвид момченцето ни. Поздравления, Бионсе! Тази колекция на @ivypark е ВСИЧКОО! Ще живея в тази колекция, веднъж щом отново мога да живея!"

Припомняме, че Греъм обяви бременността си на 14-ти август, но не е спирала да работи нито за миг. Преди броени седмици дори излезе поредната рекламна кампания на бански костюми с нейно участие.

"Заснемането на кампанията за Swimsuits For All по време на бременността ми даде толкова много сили и вдъхновение", разказа моделът пред BAZAAR.com. "Честна съм през цялото време и винаги споделям чувствата си относно промените в тялото ми с последователите си, а тази сесия за петата ни колекция заедно с Swimsuits For All ми върна самочувствието и затвърди това, което винаги съм знаела - коремчетата са красиви! Трябва да обичаме телата си по време на всички фази, през които минаваме в този живот."

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.