Следва

Дневен ХОРОСКОП - 22.1.2020

"Меган превръща кралското семейство в Walmart", Томас Маркъл с остро изказване за дъщеря си

*ПОРЕДНО остро изказване за дъщеря си...

Celebrities преди 4 години

След като Меган и Хари обявиха пред света решението си да се оттеглят от задълженията си на кралски особи, публиката се раздели на два лагера. Близки и приятели на ексхерцозите ги подкрепят във всички решения, дори Кралицата почти се е примирила с факта, че няма да вижда правнука си Арчи прекалено често.

"Противниковият" лагер също не е никак малоброен. Сред основните фигури там е и бащата на Маркъл - Томас. Неотдавна той даде интервю за британски ТВ канал, в което заяви открито, че е недоволен от решението на дъщеря си. "За мен това е доста неловка ситуация. Когато Хари и Меган се ожениха, дадоха своеобразно обещание да бъдат част от Кралското семейство и да бъдат негови достойни представители."

Според Томас обаче, дъщеря му прави точно обратното. Баща й смята, че бившата херцогиня нарушава целостта на семейството. "Британската монархия - една от най-древните институции, просъществувала до ден днешен, а тя сваля от стойността й - превръща я в Walmart с корона на главата", изказва негодуванието си Томас Маркъл.

Интересна е причинно-следствената връзка между огромния брой негативни статии, появили се в медиите, които според мнозинството наблюдатели на сагата в Двореца, са основната причина за оттеглянето на Хари и Меган, и факта, че първоизточникът им е не друг, а бащата на Меган.

More Celebrities