Следва

Fashion Starter: Никола Гескиер - дизайнерът, който възроди Balenciaga, продължава да играе във Висшата лига

Кой как избра да се рекламира: Риана, single & hot AF, за Fenty

Happy Almost Valentine's Day!

All fashion преди 4 години

31-годишната Риана презентира новите си модели от празничната "светивалентинска" колекция бельо Savage x Fenty. Както и предходната година, лице на провокативната кампания е самата Рири.

Макар че преди броени дни се раздели с гаджето (наследникът на собственика на саудитската част от компанията Toyota Хасан Джамил - припомняме ТУК), барбадоската трескаво се подготвя за Празника на влюбените - с кого ще го празнува, все още не знаем, но знаем в какво ще е облечена: почти нищо...


Риана и Хасан

Съвместно с изпълнителката, по колекцията работи дизайнерът Адам Селман, който получи наградата на CFDA през 2017-та. Колекцията им включва 19 артикула на стойност от 16 до 84 долара.

След спиралата, която прибави към козметичната си линия Fenty Beauty преди месец, празничната колекция бельо е пореден продукт, който Рири пуска на пазара И НЕ Е ПЕСЕН, но такъв ни бил късмета - останахме си само със спомените по славните времена, в които Риана правеше това, което прави най-добре. Да пее.


Селман и Риана

Изпълнителката е убедена, че няма по-добър модел за презентациите на Fenty от нея и затова, както неведнъж, застава в пълна жертвоготовност пред обектива. И вероятно не греши...

More All fashion