Следва

Vienne

Рокля и ботуши: комбо, перфектно като bacon & eggs

Както дискутирахме в предния стил урок на седмицата, стилизирането на който и да е аутфит при температура от -7 представлява истинско предизвикателство.

All fashion преди 4 години

И понеже градусите навън продължават да се усещат основно така, днес продължаваме с даването на съвети, които и ще ни опазят топли, и ще ни помогнат да не изглеждаме като Michelin човече. В този ред на мисли роклята представлява неизменна част от гардеробите ни независимо от сезона, а в комбинация с ботуши пък се превръща в дяволски добър стайлинг прийом, от който се възползваме често, ден след ден.

Макар и да не звучи съвсем лесна за постигане, комбинацията е всъщност непринудена и почти безотказно работи добре. Ние сме изявлени фенове на миди дължините, говорейки за рокли, но формулата може да се приложи също таза при мини и макси модели, и то с лекота. Ако съдим по стрийт стайл кадрите, побрани тук, то мини дължината съвсем не е толкова претенциозна и дръзка за стилизиране, колкото изглежда. Тя стои еднакво добре както с боти до глезен, така и с ботуши до или над коляното.

Съчетани в контрастни ярки цветове като жълто и червено, или в по-безопасен подход - бежово и/или кафяво, избираме измежду десетките много добри примери за вдъхновение и чертаем своя mood board за следващите дни така>>>

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 20 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.