Следва

#schoolgirl шик от Chanel

Fake Кейт Мос, Наоми, Анджи и Майк Тайсън за Vetements

#DOPPELGÄNGERS

All fashion преди 4 години

От Burberry през Calvin Klein до Dior - легендата Кейт Мос е овършала стотиции модни подиуми през годините, но никога не е ходила за Vetements. До днес. И все пак, не съвсем.

Провокативният бранд загуби емблематичния си основател Демна Гвасалия тази есен, след като Креативният директор на Balenciaga се отказа от поста си, но за този сезон от лейбъла привлякоха няколко достатъчно известни имена, които да "попълнят дупката". За представянето на колекцията си Есен/Зима 2020, презентирана по традиция между Парижката мъжка модна седмица и Кутюр уийка, Vetements избра модели, които на прима виста са мотамо Кейт Мос и Наоми Кебмъл - вероятно най-известните лица на модата днес, за да допълнят списъка от селебрити двойници на котешката пътечка.

Така че, всяка прилика с действително лице в галерията горе>>> не е случайна!

Lineup-ът на Vetements си има и Анджи, Snoop Dog и Майк Тайсън. И преди да сте си казали: "По-голяма глупост не можаха ли да измислят?!", нека погледнем от по-високо. Голям процент от това, което се прави в модата към момента е или "добре забравено старо", или копие на копие на друго копие. В този смисъл fake знаменитостите от подиума се връзват чудесно с концепцията, която е заложена в ДНК-то на Vetements : да осмива.

More All fashion

От нас свободата, от тях - творчеството: The Trackers за View Sofia Fashion Series

All fashion преди 1 ден

Влюбени един в друг и влюбени в модата, те са най-готиното явлениe на модната и арт сцена у нас в последната година. The Trackers бяха първият избор на екипа на View Sofia, когато се запитахме кого искаме да поканим като гост и лектор на старта на View Sofia Fashion Series - поредицата ексклузивни събития очи в очи на експертната модна общност в България. На тяхното "с удоволствие", възкликнахме: "за нас повече", връчихме им новото бижу Huawei Pura 70, и от симбиозата на три сериозни величини се получи прекрасен, смел и супер креативен резултат. 

Roberto Cavalli Resort 2025

All fashion преди 1 ден

Круизната колекция на Roberto Cavalli съдържа всичко, заради което обичаме марката и нейния настоящ креативен директор Фаусто Пулизи, който между другото през есенно-зимния сезон демонстрира неприсъща за модна къща скромност. Тя (скромността) е много деликатно вплетена и в тази негова работа.