Следва

#schoolgirl шик от Chanel

Fake Кейт Мос, Наоми, Анджи и Майк Тайсън за Vetements

#DOPPELGÄNGERS

All fashion преди 4 години

От Burberry през Calvin Klein до Dior - легендата Кейт Мос е овършала стотиции модни подиуми през годините, но никога не е ходила за Vetements. До днес. И все пак, не съвсем.

Провокативният бранд загуби емблематичния си основател Демна Гвасалия тази есен, след като Креативният директор на Balenciaga се отказа от поста си, но за този сезон от лейбъла привлякоха няколко достатъчно известни имена, които да "попълнят дупката". За представянето на колекцията си Есен/Зима 2020, презентирана по традиция между Парижката мъжка модна седмица и Кутюр уийка, Vetements избра модели, които на прима виста са мотамо Кейт Мос и Наоми Кебмъл - вероятно най-известните лица на модата днес, за да допълнят списъка от селебрити двойници на котешката пътечка.

Така че, всяка прилика с действително лице в галерията горе>>> не е случайна!

Lineup-ът на Vetements си има и Анджи, Snoop Dog и Майк Тайсън. И преди да сте си казали: "По-голяма глупост не можаха ли да измислят?!", нека погледнем от по-високо. Голям процент от това, което се прави в модата към момента е или "добре забравено старо", или копие на копие на друго копие. В този смисъл fake знаменитостите от подиума се връзват чудесно с концепцията, която е заложена в ДНК-то на Vetements : да осмива.

More All fashion

В навечерието на сезона: 7-те сватби на 2023-та, които запомнихме

All fashion преди 13 минути

На прага на сватбен сезон 2024, припомняме кой за кого се ожени/омъжи в последните 12 месеца, защото изящните звездни хрумки изобилстват. Докато Барбара Палвин и Дилън Спраус избраха интимна сватба в провинциална Унгария с малко гости, Тейлър Хил и Даниел Фрайър се ожениха във ферма, вдъхновена от западната култура в Колорадо.

Не е тих лукс, а Max Mara: лукс и тишина по дефиниция на Седмицата на модата в Милано Есен/Зима 2024

All fashion преди 3 дни

Колекцията на италианската марка Есен/Зима 2024/2025 трябва не само да се гледа, но преди всичко да се докосва (и да се носи). И не си позволявайте да опростите всичко това да лесния етикет "тих лукс".