Следва

My Style: Ники Илиев, небрежен, свеж и СЕКСИ

Синхрон на цветови контрасти в Armani Privé

SPRING 2020 COUTURE

Runway преди 4 години

Джорджо Армани създава новата си Spring 2020 Couture колекция, фокусирайки се върху едно от транс-глобалните му открития, много близко до сърцето му през годините: икат, текстилният патърн, "пришит" към световната културна история. За Armani Privé дизайнерът обръща внимание на точно тези шарки и актуализацията им от 60-те години от хипарското движение, метафорично свързано с пътешествието на Armani "кодовете".

Това, което характеризира новата колекция, са изискванията на неговите клиенти, и тяхната почит към бранда - абсолзтенн авторитет в модата. За целта Джорджо бяга от Деко блясъка на предишната колекция, като нарушава строгостта на костюма и до голяма степен пропуска телесните очертания чрез феерично трансперантен лейъринг.

Кутюр предложението има за цел да представи пищността в избора, като на подиума бяха показани интерпретации на различни по модел панталони, както и около 30 варианти на Armani палта – класически блейзър, яке, къси жилетки, с къс и дълъг ръкав, с прибрана или свободна талия, с цип, без копчета...

Идеята да адаптира модата към всяка физиономия и възраст на клиентите си се прехвърля и във вечерната секция, където Армани представя серия безупречни тоалети в бляскаво-хипарски дух. Характерен и за двете части е акцентът с текстилните разработки в Икат-стилистиката, прецизно и великолепно инкорпорирани под формата на щампи, рисунки или деликатна бродерия с мъниста.

Цветово, майсторът на дамската елегантност залага на всеобхватен спектър на тонове, фокусирайки се главно върху емблематичното синьо. Синхронът на цветовите му контрасти е постигнат с обогатяване на дизайните, преразгледани в нежни бежови оттенъци, както и силно разнообразие от драматично зелени, цикламени и пастелни нюанси.

Хипарската цветова пищност в бляскав Armani Privé стил, в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.