Следва

La Vie Est Belle!

Дневен ХОРОСКОП - 23.1.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

В четвъртък ще трябва да намерите смелостта да започнете някои неща отначало, след като досега не сте успели да постигнете положително развитие. Това важи с особена сила, ако сте наясно с грешките си или сте намерили нови методи за изпълнение на тези задачи. Изправете се смело пред проблемите си на работното място или с колегите си, които създават напрежение и нежелание за работа. Резултатите от такъв разговор или дискусия не са важни, но трябва да говорите открито по въпросите, свързани с това. На този ден мнозина ще получат важни новини от друго населено място, свързано с мъж: роднина, бизнес партньор или приятел. Не всички изненади днес ще бъдат приятни, въпреки основните благоприятни тенденции, на които този ден ще бъде подчинен. Някои от неочакваните събития ще имат за цел да изчистят неща от живота ви, които все още не сте имали смелостта да премахнете. 

Овен, Лъв, Стрелец: четвъртък би бил сравнително тих и спокоен ден за вас, но в никакъв случай не е мързеливо време или загуба на такова. Напротив, днес можете да направите много неща за кратко време и в края на деня да се порадвате на постигнатите резултати. Денят ще бъде благоприятен за покупки или ремонти на дома ви.

Телец, Дева, Козирог: предстои ви важен ден, началото на нов цикъл на развитие, на важни дела и планове. Много обстоятелства и хора ще бъдат на ваша страна, но също така ще трябва да вземете под внимание тяхното мнение. Егоизмът няма да бъде толериран по никакъв начин.

Близнаци, Везни, Водолей: в четвъртък ще се съсредоточите върху различни семейни и домакински дела, които имат своето значение за вас. Можете да говорите на интересни теми с роднини, предимно жени. Този ден излъчва новини, свързани с момиче или млада жена от вашия кръг от роднини или познати.

Рак, Скорпион, Риби: предстои ви специален ден за развитие на личните дела. В четвъртък ще имате възможност за истински успех с пари или финансови интереси. Денят излъчва събития, свързани с човек, роден под знака на Телец, Козирог или Дева, който ще отразява вашите планове и бюджет.

More Astro