Следва

Галерия "Контраст" представя изложбата на Вихрони Попнеделев "Пейзажи от Китай"

Азис, Травис Скот и Дрейк: е, кажѝ честно!

"Ремиксът, от който не знаехме, че се нуждаем" - коментар от YouTube

Music преди 4 години

Травис Скот (лице на Saint Laurent, babydaddy на Сторми Уебстър - бел.ред.) се отличава като човекът с най-огромни и амбициозни артистични импулси в модерния рап. Обложките на албумите му са дело на модни икони като Ник Найт, Ралф Стедман и Дейвид Лашапел. Последният му албум Astroworld, част от който е и тракът SICKO MODE, авторът на Rolling Stone Кристофър Р. Уайнгартен описва така:


Art Act: оптимистичният апокалипсис на Дейвид Лашапел, един разговор to remember


"Скот говори особено много за полети. Визията му се простира нашироко в Северна Америка, отклонявайки се от Хюстън-Атланта-Чикаго корените си повече от всякога преди. Акцентът в албума, SICKO MODE, включва канадеца-полиглот Дрейк и парти момичето от Атланта Swae Lee, по малко от творчеството на Biggie Smalls и Uncle Luke. Бийтът се променя четири пъти за 5 минути и 12 секунди."

Но Biggie, Drake, Swae Lee и компания не стигат на KZMP Prod. (Kato za mnogo pari Productions - бел. ред.) - момчетата добавят и Азис. Определено на пригласянията "Some-some-some, someone said" и "Yeah Astro Yeah, yeah" им липсваше едно по-категорично "Рак-так-так-так-рак-така-така-та-так". Въобще, създава се усещането, че в ремикса на SICKO MODE и "Кажѝ честно", героят на Азис намира "тариката", който така упорито търси. Силно вероятно е Травис и/или Дрейк да притежават дори Maseratti.


Мила и Азис: НИКОЙ не може да спре да МОЖЕ!


Ако сценарият ви се струва налудничав, просто не сте сред 124 359-те души, изслушали AZIS x TRAVIS SCOTT x DRAKE - KAJI CHESTNO (REMIX) в YouTube - предлагаме да поправите грешката, като не пропускате да се отбиете и в секцията с коментари, за да направят деня ви в пъти по-забавен.

Наш персонален любимец е: "Susedite se obadiha, kazaha da usilq".

Ами, enjoy!

More Music