Следва

Лу-да за sneakers ще си ос-та-на, дори да бъ-даа жива рана

Maison Margiela и Reebok разходиха новите си боти-хибрид

Което се случи на вчерашното шоу на марката на Седмицата на висшата мода в Париж

Runway преди 4 години

Кръстоската между култовите Tabi и маратонките Instapump Fury се оказа главен фешън герой в колекцията висша мода на модна къща Maison Margiela за сезон Пролет/Лято 2020.


Миналото: Историята на легендарните таби-бутс на Maison Martin Margiela


Обувката е повече от странна, носят я и мъже, и жени, а за протокола - яркият й характер е плод на творческото обединение на силите на Джон Галиано и екипа на Reebok. Креативният директор на Maison Margiela стъпва върху идеята на култовите боти Tabi и ги оженва безпрепятствено и доста крещящо за популярния модел кецове на американската марка - Instapump Fury.

Резултатът е двуглаво ходещо "чудовище", като под двуглаво разбираме освен разделените с черта пръсти, и двете разновидности на модела - едната с масивна спортна подметка, другата - на платформа и с дебел ток. В случай, че ни потрябват, което е колкото вероятно, толкова и не, ги откриваме от началото на февруари в магазините на марката в 6 разцветки, между които и по-лаконичен вариант в черно и бяло.

Цялата колекция на луксозната френска марка, която произнасяме Мезон Маржела, с ударение на второто А във втората дума, е в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.