Следва

Дневен ХОРОСКОП - 24.1.2020

La Vie Est Belle!

#LifeIsBeautiful

All About Life преди 4 години

Манифестът на новата ера - това е внушението на знаковия за Lancôme аромат La vie est belle. Универсален, същевременно персонален, женствеността на Lancôme е избор, направен от жените, а не наложен от обществото. Изборът да живееш свой живот, красив живот. По своя начин.

Lancôme култивира тази философия вече години наред, а днес сме щастливи да се наречем "посланици на идеята", споделяйки част от нея с вас.

Старият познайник La vie est belle е радост, женственост и щастие. Аромат, който прави живота по-красив, а вариациията му L’Éclat, въплъщава значението на френския израз - блясъкът в развълнуван поглед, трепетът в грейнала усмивка.

L’Éclat е аромат на ярка емоция с усещане за безкрайност, покана да споделите светлината на щастието.

La vie est belle L’Éclat e свеж, сияен и изискан - от елегантната си бутилка чак до основните си нотки, и е перфектен за жена, която се оглежда за по-лек аромат от този на La Vie est Belle Eau de Parfum, но все така чувствен и пристрастяващ.

За L’Éclat играем в Инстаграм профила на @ViewSofia - от днес, та чак до другата седмица. За брой коментари, както и обикновено, не следим; за share на стори - също. Единствено е задължително да ни последвате, да харесате поста с публикацията и да отбележите всички хора, които правят живота ви по-красив; хората, които са причина за усмивката и блясъка в очите ви. Късметлията обявяваме в петък (31 януари, в 17 o'clock!) Хайде, #goodluck

More All About Life

Sugar Daters вече и в България

All About Life преди 4 дни

SugarDaters, водеща sugar dating платформа, е развълнувана да обяви разширяването си в България, в отговор на нарастващото търсене на sugar dating запознанства в региона. Стратегическият ход идва след превода на уебсайта на български и стартирането на персонализирани блог постове, насочени към българските потребители.

Франция стана първата страна в света, чиято Конституция гарантира правото на аборт

All About Life преди 1 седмица

Франция стана първата страна в света, в която правото на жените на аборт е официално записано в конституцията. Съответната поправка, която бе приета от френския парламент, е официално одобрена, съобщи телевизионният канал Public Senate.