Следва

Назаем взехме: 100-те най-тъпи Facebook лафа

Дневен ХОРОСКОП - 24.1.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

Днес ще вземете важни решения относно наложителни промени в живота си, включително такива, свързани с раздяла с определени хора, работа и други. Въпреки важността на този ден, ще има опити за манипулация, така че бъдете внимателни. В петък някои от вас ще се притесняват за здравето на близък приятел или роднина. Денят е благоприятен за събиране и среща с различни хора. Изненадата днес ще бъде свързана с момиче или млада жена.

Овен, Лъв, Стрелец: в петък ще имате ангажименти в дома си, включително такива, свързани с техниката, с различни спешни промени и други. Не обръщайте внимание на никакви новини и коментари, които могат да ви развалят настроението. Ще проведете интересен или важен разговор с приятели.

Телец, Дева, Козирог: много от вас ще пътуват днес по семейни причини. Възможно е да посрещнете роднини от друго място. Петък носи срещи с интересни хора и дори непознати. Бъдете оптимистично настроени към бъдещето си и избягвайте песимистичните настроения.

Близнаци, Везни, Водолей: в петък ще обърнете повече внимание на дома си, на децата си (ако имате такива). Денят носи интересни и незабравими преживявания за вас, затова направете всичко по силите си да се движите на една вълна с тенденциите на деня.

Рак, Скорпион, Риби: денят е интересен, така че бъдете спокойни и се насладете на емоциите такива, каквито са. Дръжте вратата си отворена за "посетители". Ако някой ви покани на среща или събиране, в никакъв случай не отказвайте поканата.

More Astro