Следва

90s babe

We love: Орнела Мути с манекенски дебют

Италианската актриса, класически секссимвол от 80-те, направи своя манекенски дебют на приключилата вчера Седмица на висшата мода в Париж 2020.

All fashion преди 4 години

Поводът - едно приятелско рамо за близката й приятелка, руската дизайнерка Уляна Сергеенко.

Начинът, по който минава времето за госпожа Мути, 64, е простото доказателство, че статутът на икона не зависи от възрастта.

Орнела Мути вляво, Уляна Сергеенко в центъра и Дита фон Тийз - вдясно
 
В допълнение, от видяното става отново кристално ясно за всички, които виждаме това, че никога не е твърде късно в живота да опиташ нещо ново или да погледнеш на себе си от нов ъгъл. В конкретния случай с прекрасната Орнела това не може да е по-вярно. Възрастта е клише, чарът на 64-ите й години е безспорен, и изобщо, добре че са тези появявания и участия на жени на години в модни събития, по модни поводи и в красиви кампании, които наблюдаваме като тренд напоследък, за да разберем всички, че уважението към съзряването и възрастта не е просто социален дълг, но и поклон пред живота.

Свикнали да си представяме моделството като занятие до време, с изключение на някои единични случаи на топ-модели, тук буквално засиявяме пред Орнела Мути, най-чувственият кино-образ на Италия, символ на фината еротика от 80-те години на миналия век, великолепна в дългата до глезените шармантна рокля в нюанс, колебаещ се между слонова кост и нежно розово злато.

Иначе, модното ревю на Уляна Сергеенко, всички дизайни от настоящата колекция на която са в галерията горе>>>, се състоя в Американския културен център в Париж.

В дрехата, която носи актрисата, откриваме разпознаваемия почерк на Сергеенко - комбинация от луксозни тъкани и материали, фино сцепление между строгост и нежност, дълги ръкави и облечени в ръкавици ръце, за сметка на отворена цепка и видим глезен.

Творението с дискретен намек за военен шик се допълва от обемна фризура, бижу за косата и сребристи обувки на ток.

We simply love it!

More All fashion

Страст и обожание: шоуто на Saint Laurent в Париж

All fashion преди 3 дни

По време на своето шоу Есен/Зима 2024/25, празнуващо прозрачните силуети, така скъпи на самия Ив Сен Лоран, творческият директор на модната къща Антъни Вакарело отдаде почит на гения на Ив с още един феноменален детайл - известната брошка със сърце, превърната в огърлица.