Следва

Grammy Awards 2020: Billie Eilish царува в Голямата нощ с множество награди

Дневен ХОРОСКОП - 27.1.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

Седмицата ще започне с много купища задачи и преживявания. Предстои период, който носи най-различни промени и поводи за пътуване. Понеделник ще донесе важно събитие или специални новини, свързани с момиче или млада жена, родени под знака на Водолей, Везни или Близнаци. Денят е особено важен за жените до 35-годишна възраст, които ще определят развитието на своите планове до края на седмицата. В любовния ви живот обаче могат да възникнат неприятни недоразумения поради липса на търпение и разбиране на чувствата и желанията на другия партньор.

Овен, Лъв и Стрелец: в понеделник ще се наложи да общувате или да се занимавате с повече дела, свързани с жени. Днес различни събития и обстоятелства ще ви помогнат да изпълните ежедневните си задачи и планове. Денят е благоприятен за работа с инструменти, разработване на собственост или домашни задачи.

Телец, Дева и Козирог: в понеделник ще имате някои отговорности, свързани с дете или по-млади хора, които ще трябва да се изпълняват до самия му край. Денят е благоприятен за пътуване и развитие на контакти с хора от различни разстояния. Днес може да очаквате новини, свързани с развитието на теми, които ви вълнуват лично. Ще намерите за особено интересно да общувате с хора, родени под знака на Рак, Скорпион или Риби.

Близнаци, Везни и Водолей: в понеделник ще имате повече семейни задачи и ангажименти, за някои от които може да се наложи да разчитате на непознати. Днес човек, роден под знака на Козирог, Телец или Дева, ще играе важна роля в ежедневните ви дела. Като цяло предстои ви важен и успешен ден, в който резултатите ще зависят единствено от волята и амбицията ви.

Рак, Скорпион и Риби: в понеделник ще изпитате приятни емоции, свързани с реализирането на собствените си очаквания или планове, а в някои случаи и с парични средства. Денят ще бъде благоприятен за работа с документи, подписване на договори или други споразумения.

More Astro